top of page

PARTNER

Det har saknats en aktör som samlar mat- och livsmedelsföretagen på Gotland. Det finns många framstående organisationer och företag som verkar inom mat och livsmedel – men ingen som håller dem samman.

 

Mat och livsmedel är ett styrkeområde för Gotland – dels grundat i det vi redan åstadkommer, men kanske ännu mer i den fantastiska potential som finns hos alla de företagare och entreprenörer inom mat och livsmedel på ön. 

 

Matbyrån vill skapa de bästa förutsättningar för att Gotland ska utvecklas som en framgångsrik och hållbar livsmedelsproducent och måltidsskapare. Och vi är övertygade om att vi lyckas bäst tillsammans.

 

Matbyrån är en näringslivsdriven kraft inom mat och livsmedel på ön. Med en kärnfinansiering från näringslivet får vi styrkan att driva de frågor som ligger oss närmast, som är relevanta och aktuella för näringen – idag och för framtiden. 

Matbyrån SYMBOL - stjärna - SVART.png

Du som PARTNER är med och möjliggör framväxten av ett matkluster på Gotland; en testbädd för att utveckla mat- och livsmedel på Gotland med visionen om att vi som region ska bli bäst på mat och livsmedel i Sverige.

Matbyrån SYMBOL - stjärna - VIT.png

Som PARTNER i Matbyrån Gotland möjliggör du inte bara organisationens verksamhet – utan du investerar i framtiden för kommande generationer på Gotland. 

Matbyrån SYMBOL - stjärna - VIT.png

Du som PARTNER är med och bidrar till Matbyråns grundverksamhet och gör våra tjänster och erbjudanden tillgängliga för en stor bredd av företagare i mat och livsmedelskedjan. 

bottom of page