top of page
Vi söker verksamhetsledare
Vi söker verksamhetsledare

tors 21 mars

|

Gotland

Vi söker verksamhetsledare

Vi söker dig som vill göra skillnad för mat- och livsmedelsföretagen på Gotland. Mat och livsmedel är ett av Gotlands styrkeområden; en stark mat- och livsmedelssektor bidrar till samhällsutveckling på Gotland genom att skapa arbetstillfällen, främja turismen och stärka den lokala ekonomin.

Registration is closed
See other events

Tid och plats

21 mars 2024 19:00 – 07 apr. 2024 23:50

Gotland, 622 54 Romakloster

Om eventet

Vi söker nu en Verksamhetsledare till Matbyrån Gotland!

Vi söker dig som vill göra skillnad för mat- och livsmedelsföretagen på Gotland. 

Mat och livsmedel är ett av Gotlands styrkeområden; en stark mat- och livsmedelssektor bidrar till samhällsutveckling på Gotland genom att skapa arbetstillfällen, främja turismen och stärka den lokala ekonomin. Vi vill se mer av samarbete inom mat- och livsmedelssystemet på Gotland för att öka andelen gotländsk mat och dryck i både privat och offentlig sektor. Vi vill stärka affärsutvecklingsmöjligheterna för gotländska mat- och livsmedelsföretag för fler livskraftiga och hållbara företag. 

Vårt arbete handlar om att skapa mötesplatser och nätverk för erfarenhetsutbyte och nya affärsrelationer. Även att initiera partnerskap och skapa nya samarbeten inom mat- och livsmedelssektorn på Gotland. Vi stöttar företagarna och fungerar som bollplank kring idéer och kan peka ut vägar och förmedla nya kontakter eller rådgivning. Vi anordnar inspirerande möten och träffar samtidigt som vi har koll på det viktigaste som sker i livsmedelssektorn och i omvärlden. 

Att stärka Gotland som matvarumärke är en annan del av arbetet i Matbyrån som innebär att vi ska synas och höras i sammanhang som gynnar företagen och en positiv utveckling för matlivet på ön. 

Exempel på arbetsuppgifter:

- Initiera partnerskap för Matbyrån Gotland och skapa nya samarbeten inom mat- och livsmedelssektorn på Gotland. - Bygga nätverk med och skapa mötesplatser för företagare inom det gotländska mat- och livsmedelssystemet som möjliggör för erfarenhetsutbyte och nya affärsrelationer. - Agera bollplank för företagare och förmedla kontakter till t.ex. rådgivning och finansiering. - Förvalta det gotländska livsmedelsvarumärket och arbeta för att stärka bilden av Gotland som en hållbar och innovativ livsmedelsregion i framkant. - Ansvara för kommunikation till såväl styrelse och partners som till övriga intressenter.

 Vi ser gärna att du har akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi, affärsutveckling, marknadsföring eller kommunikation. Du har erfarenhet av affärsutveckling och att skapa relevanta och värdeskapande aktiviteter och mötesplatser för företag. Du är kreativ och har ett intresse av och goda kunskaper inom relationsbyggande och kommunikation.

Som person är du driven, självgående, initiativrik och resultatorienterad samtidigt som du är lyhörd för kollegors och samarbetsparters inspel. Du trivs med variationen i att både arbeta strategiskt och operativt och att stödja andra. Du är van vid att både självständigt och i samarbete planera, genomföra och följa upp arbetet. Delar av arbetet kan ingå i utvecklingsprojekt så erfarenhet av EU-finansierade projekt är meriterande.Jobbet är heltid, tillsvidareanställning, placering i Roma på Gotland, tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer och ansök senast 7 april genom https://www.lbkarriar.se/jobb/verksamhetsledare/

Frågor om jobbet besvaras av våra rekryteringskonsulter Sören Lorentzon eller Jan Lager på telefon 0498-20 17 80.

Share this event

bottom of page