mån 02 okt.
|Fårö
Sustainable Dinner på Gåsemora Gårdskrog
Nu är det äntligen dags för höstens Sustainable Dinner! Välkommen att tillsammans med andra kockar och producenter skapa en grym måltidsupplevelse den 2 oktober på Gåsemora Gårdskrog på Fårö!
Tid och plats
02 okt. 2023 09:00 – 22:00
Fårö, Fårö Stora Gasmora 4201, 624 67 Fårö, Sweden
Gäster
Om eventet
Nu är det äntligen dags för höstens Sustainable Dinner!
Välkommen att tillsammans med andra kockar och producenter skapa en grym måltidsupplevelse den 2 oktober på Gåsemora Gårdskrog på Fårö!
Med Sustainable Dinner vill vi
—> knyta banden mellan lokala kockar, producenter och företagare på Gotland
—> att vi ska få massa inspiration och nya hållbara perspektiv!
Denna gång gästas vi av Elvira Lindqvist, tidigare kökschef på Fotografiska, kreativ ledare på Restaurang Oxenstiernan, styrelseledamot i Framtidens krogkultur och krönikor i tidningen Gourmet. Hon kommer att berätta om sitt perspektiv på hållbar krogkultur och matlagning. Det blir ett superspännande event och framför allt får vi laga god och hållbar mat tillsammans på de
finaste råvarorna i säsong ifrån några av Gotlands bästa producenter!
När: 9.00 – 22.00 den 2 oktober
Var: Gåsemora Gårdskrog, Fårö
Pris: 895 kr ex moms inkl fika, lunch & middag
Anmäl dig till paula@matbyrangotland.se senast 22 september
Först till kvarn gäller, då vi har begränsade möjligheter för antal.
Det går fint att sova över på Gåsemora för ett pris om 500 kr enkelrum el. 800 kr dubbelrum.
Boka via Mikaela på info@gasemora.se (men se till att anmäla dig till eventet först!)