top of page
Sustainable Dinner på Gåsemora Gårdskrog
Sustainable Dinner på Gåsemora Gårdskrog

mån 02 okt.

|

Fårö

Sustainable Dinner på Gåsemora Gårdskrog

Nu är det äntligen dags för höstens Sustainable Dinner! Välkommen att tillsammans med andra kockar och producenter skapa en grym måltidsupplevelse den 2 oktober på Gåsemora Gårdskrog på Fårö!  

Registration is closed
See other events

Tid och plats

02 okt. 2023 09:00 – 22:00

Fårö, Fårö Stora Gasmora 4201, 624 67 Fårö, Sweden

Gäster

Om eventet

Nu är det äntligen dags för höstens Sustainable Dinner!

Välkommen att tillsammans med andra kockar och producenter skapa en grym måltidsupplevelse den 2 oktober Gåsemora Gårdskrog på Fårö!

Med Sustainable Dinner vill vi

—> knyta banden mellan lokala kockar, producenter och företagare på Gotland

—> att vi ska få massa inspiration och nya hållbara perspektiv!

Denna gång gästas vi av Elvira Lindqvist, tidigare kökschef på Fotografiska, kreativ ledare på Restaurang Oxenstiernan, styrelseledamot i Framtidens krogkultur och krönikor i tidningen Gourmet. Hon kommer att berätta om sitt perspektiv på hållbar krogkultur och matlagning. Det blir ett superspännande event och framför allt får vi laga god och hållbar mat tillsammans på de

finaste råvarorna i säsong ifrån några av Gotlands bästa producenter!

När: 9.00 – 22.00 den 2 oktober

Var: Gåsemora Gårdskrog, Fårö

Pris: 895 kr ex moms inkl fika, lunch & middag

Anmäl dig till paula@matbyrangotland.se senast 22 september

Först till kvarn gäller, då vi har begränsade möjligheter för antal. 

Det går fint att sova över på Gåsemora för ett pris om 500 kr enkelrum el. 800 kr dubbelrum.

Boka via Mikaela på info@gasemora.se (men se till att anmäla dig till eventet först!)

Share this event

bottom of page